ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ


Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καταγγέλλει το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο για μια ακόμα φορά δείχνει το βάρβαρο πρόσωπό του συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας νέα παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια τους.
Η σύλληψη και η απαγγελία 12 κατηγοριών κατά της 16χρονης Παλαιστίνιας Άχεντ Ταμίμι από ισραηλινό στρατοδικείο είναι ξεγύμνωμα όλων όσων μαζί με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ μιλούν για "Δημοκρατία και Ελευθερία", που επιβάλλουν το "δίκιο" τους με στρατοδικεία, φυλακίσεις και δολοφονίες νέων παιδιών.
Είναι ξεγύμνωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μιλά για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και οικοδομεί σχέσεις με κράτη - δολοφόνους, όπως το κράτος του Ισραήλ, που φυλακίζει και δολοφονεί μικρά παιδιά, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το Παλαιστινιακό κράτος.
Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.
Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για να ζήσουν τα παιδιά του ελεύθερα, στο δικό τους κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι αγώνας και των νέων εργαζόμενων της Ελλάδας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα παιδιά της Παλαιστίνης που αγωνίζονται ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της 16χρονης και της οικογένειάς της. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας με τον Παλαιστινιακό Λαό.

 Σε αυτή τη διεύθυνση http://eedye.gr/syllogi-ipografon-palaistini θα βρείτε την πλατφόρμα συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών

 Ευχαριστήριο Μήνυμα Από Την Οικογένεια της φυλακισμένης Παλαιστίνιας Ταμίμι Προς Το ΠΑΜΕ

3 σχόλια:


  1. Λευτεριά στη 16χρονη Παλαιστίνια αγωνίστρια Άχεντ Ταμίμι
    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια συλλογής υπογραφών ενάντια στην απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν μονομερώς την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

    Σε αυτή τη διεύθυνση http://eedye.gr/syllogi-ipografon-palaistini θα βρείτε την πλατφόρμα συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Άχεντ Ταμίμι είναι μία από τους χιλιάδες νέους της Παλαιστίνης που παλικαρίσια παλεύουν ενάντια στην βαρβαρότητα του ισραηλινού κράτους για το αυτονόητο, δηλαδή για το δικαίωμα τους να ζουν στη δίκη τους πατρίδα χωρίς ξένους δυνάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 16χρονη μαζί με την 20χρονη ξαδέλφη της, Νουρ Ταμίμι, εμφανίζονται σε βίντεο να κλωτσούν και να χαστουκίζουν δύο Ισραηλινούς στρατιώτες που ήταν στην αυλή του σπιτιού τους στο χωριό του Νάμπι Σάλεχ. Η Νουρ Ταμίμι, Άχεντ Ταμίμι και η μητέρα της έχουν συλληφθεί από τις 19 και 20 Δεκέμβρη. Η νεαρή Αχεντ έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή της σε διαδηλώσεις κατά της ισραηλινής κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή