ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Απλόχερη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στον «Καρυπίδη»
    Στο κάλεσμα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «Καρυπίδης» και της Επιτροπής Αλληλεγγύης του ανταποκρίνονται τα σωματεία που εκφράζουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους στον πολύμηνο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας τους.    Προκειμένου να στηριχθεί ο αγώνας των εργαζομένων, που είναι απλήρωτοι τον τελευταίο χρόνο, έχουν εκδοθεί κουπόνια ενίσχυσης τα οποία θα διακινήσουν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι.
 «Η έκφραση αλληλεγγύης όλων μας θα είναι καταλυτική όχι μόνο για τον αγώνα των εργαζομένων στην "Καρυπίδης", αλλά και για την ισχυροποίηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, απέναντι στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετούν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα», επισημαίνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

3 σχόλια:

  1. Χήρα παλιού αγωνιστή η κυρα Ξένια τα έβγαζε δύσκολα μα περήφανα.
    Η γειτόνισσες με τρόπο, χωρίς να την προσβάλουν της πήγαιναν ένα πιάτο φαγητό συχνά, πυκνά…

    Εκείνη την Κυριακή την καλημέρισα , και έκανα να φύγω…
    -«Στάσου βρε παιδί μου» …Μου φώναξε ψάχνοντας το παλιό κουμπωτό πορτοφολάκι της… » Να πάρε ένα πενηντάρι και κόψε μου και μένα ένα απ τα μικρά κουπόνια για το σωματειο ,αν μπορέσω θα σου δώκω κι άλλα από βδομάδα»
    Κόμπιασα….Τα έχασα…
    «Θεία Ξένια δεν πειράζει …Ξέρω πως τα έχεις ανάγκη, άσε θα δώσουμε εμείς οι νεότεροι τώρα, εσείς προσφέρατε τόσα πολλά στον αγώνα…»
    «Σςςς Μπρε !» Με σταμάτησε απότομα ..
    «Αυτό το πενηντάρι αγόρι μου, φτάνει για να έχω εγώ ψωμί μια μέρα αν το δώκω στον φούρναρη….
    Μα αν το δώκουμε όλοι μας με την καρδιά μας στο σωματειο, θα είναι για να χει ψωμί όλος ο Ντουνιάς για πάντα !
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραπάνω αφήγηση δεν είναι διήγημα είναι πραγματική ιστορία.
      Ο καθένας μας θα έχει ένα παρόμοιο περιστατικό να διηγηθεί για μια άλλη «κυρά Ξένια».
      Η "κυρά Ξένια" είναι ο κάθε λαϊκός άνθρωπος στην γειτονιά μας, ο ενεργός, ο 4ωρος στο S/M, ο συνταξιούχος, που δεν θα πει ΟΧΙ στην αλληλεγγύη άλλα με ευχαρίστηση θα ανταποκριθεί αν του το ζητήσουμε.
      ΔΣΕ

      Διαγραφή
  2. Συνάδελφοι όλοι περνάμε δύσκολα, πολύ δύσκολα.

    Οι περισσότεροι δεν έχουμε να πληρώσουμε ούτε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας (ΔΕΚΟ, τράπεζες και πάει λέγοντας)

    Ωστόσο οι συνάδελφοι στον πρώην Αρβανιτίδη έχουν σχεδόν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ απλήρωτοι και η εργοδοσία τους, τους εμπαίζει κανονικά και βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

    Από το υστέρημα μας λοιπόν, ας δώσουμε 1-2 ευρώ, ότι μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή