ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

    Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, συνδικαλιστών και σωματείων, από μια σειρά χώρους δουλειάς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εκπροσώπων των φορέων της λαϊκής συμμαχίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, η σύσκεψη που οργάνωσε η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη.
    Μέσα από τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους, ανέδειξαν την ανάγκη να φτάσει παντού το κάλεσμα για απεργιακό ξεσηκωμό απέναντι στη σύγχρονη σκλαβιά.
Εισηγητικά, ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, σημείωσε: «Η υπόθεση της υπεράσπισης της ζωής μας και της κλιμάκωσης του αγώνα μας θα κριθεί μέσα στους χώρους δουλειάς από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Παίρνουμε την υπόθεση της οργάνωσης της πάλης στα χέρια μας σε κάθε κλάδο, αλλάζουμε τους συσχετισμούς, δυναμώνουμε τα σωματεία μας, δίνουμε απάντηση με τη συμμετοχή μας στην απεργία.
    Μπροστά σε αυτή την κατάσταση και στον κίνδυνο γενικευμένης πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, στον κίνδυνο για νέες εκατόμβες νεκρών και καραβάνια προσφύγων, χρειάζεται Έλληνες, πρόσφυγες και μετανάστες εργάτες, ενωμένοι, να οργανώσουμε τον αγώνα και την πάλη μας.
Με μεγαλύτερη ορμή, πείσμα δυναμώνουμε τους αγώνες μας ενάντια στα νέα μέτρα που προετοιμάζονται αυτές τις μέρες. Καλούμε τα σωματεία σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο σε προετοιμασία και αγωνιστική απάντηση στην απεργία στις 8 Δεκέμβρη.
    Στο ταξικό εργατικό κίνημα πέφτει η ευθύνη του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών για την εργατική απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε, για να βγει το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα στην αντεπίθεση.
    Είναι ανάγκη οι οργανώσεις της εργατικής τάξης να μπουν όλες σε αυτή τη μάχη της προετοιμασίας, την ενημέρωσης, της επιτυχίας της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη. Να στηριχτούν παράλληλα οι αγώνες του επόμενου διαστήματος που προγραμματίζονται από συνδικαλιστικές οργανώσεις σε χώρους δουλειάς και κλάδους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου