ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ: Καταγγέλλει την εγκληματική επιδρομή των ιμπεριαλιστών στη Συρία

Οι βομβαρδισμοί Συριακών στόχων με πρόσχημα τη χρήση χημικών όπλων από το Συριακό στρατό στα ανατολικά της πρωτεύουσας, που για άλλη μια φορά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, πραγματοποιήθηκαν μόλις λίγες μέρες μετά την επικράτηση της Συρίας επί των ένοπλων μισθοφόρων στην Ανατολική Γούτα και την εκκένωση της περιοχής που άρχιζε να επιστρέφει σε σχετική ομαλότητα.
Η εσπευσμένη ιμπεριαλιστική επίθεση με πάνω από 100 πυραύλους και με τις ΗΠΑ - Βρετανία - Γαλλία να αυτοανακηρύσσονται "κατήγοροι, δικαστές και τιμωροί", προκαλεί βάναυσα τα φιλειρηνικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των λαών του κόσμου και υπογραμμίζει την πραγματική στόχευση των ιμπεριαλιστών, που δεν είναι άλλη από την υλοποίηση του σχεδίου τους για μια "Νέα Μέση Ανατολή", για τον έλεγχο των πηγών και δρόμων Ενέργειας, σφαιρών επιρροής και αγορών, με τη βίαιη αλλαγή κυβερνήσεων και την εγκαθίδρυση φιλικών προς αυτούς καθεστώτων.
Το ΠΣΕ δεν είχε και δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τους στόχους των ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή. Σημειώνουμε, ιδιαίτερα, πως η σημερινή πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας είχε την ανοχή και στήριξη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, οργανισμοί που και πριν το χτύπημα, αλλά και στις πρώτες ανακοινώσεις τους μετά από αυτό, συμφωνούν με το πλαίσιο, το πνεύμα και την ουσία της βάρβαρης ιμπεριαλιστικής επίθεσης.
Το ΠΣΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο Συριακό λαό που βρίσκεται εδώ και 7 χρόνια στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστικών σχεδίων και καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΣΕ σε κινητοποιήσεις καταδίκης των βομβαρδισμών της Συρίας και σε εγρήγορση και επιφυλακή για πιθανά μελλοντικά χτυπήματα.
Όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία.

Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Ζήτω η διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών!


 ΗΠΑ - ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΓΑΛΙΑ ΝΕΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΠΑΜΕ: Στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων της Συρίας

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ

1 σχόλιο: