ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/3


ΚΑΛΕΣΜΑ
Για μια ακόμη φορά θα περισσέψουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τα σχέδια της ανάπτυξης που δήθεν μας αφορά όλους. Μια «ανάπτυξη» που μας έφερε την 3η «αξιολόγηση», την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, που φέρνει και την 4η αξιολόγηση με ακόμη 88 αντιλαϊκά μέτρα. Με τον πρωθυπουργό σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ να προωθεί ένα –ένα τα βρώμικα σχέδια των πολεμοκάπηλων στην περιοχή, εμπλέκοντας το λαό μας σε θανάσιμο κίνδυνο για τα συμφέροντα μιας χούφτας παράσιτων μεγαλοεπιχειρηματιών.
Κανείς εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, νέος και νέα, να μην ξεγελαστεί.
Όλοι έχουμε πείρα πως πληρώσαμε τα προηγούμενα χρόνια την κρίση τους, τώρα μας καλούν να πληρώσουμε και την ανάπτυξή τους.
Δεν υπάρχει εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος που δε βιώνει στο πετσί του την «ανάπτυξή» τους. Τη βιώνουν οι συνταξιούχοι με τον αυτόματο κόφτη πάνω απο το κεφάλι κάθε μήνα, οι χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι σε εργοστάσια, οι χιλιάδες άνεργοι χωρίς επίδομα, οι δεκάδες νεκροί στα εργοδοτικά κάτεργα, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στο εμπόριο χωρίς ούτε Κυριακή για ξεκούραση, στον τουρισμό χωρίς μια μέρα άδεια, οι εργαζόμενοι σε στρατηγικές επιχειρήσεις που πάνε για κλείσιμο (ΕΛΒΟ, ΖΑΧΑΡΗ) ή άλλες που φέυγουν για μεγαλύτερα κέρδη (ΜΟΝΤΙ), οι χιλιάδες στους ΟΤΑ που οδηγούνται στην ανεργία, οι εκατοντάδες που χάνουν δικαιώματα λόγω ιδιωτικοποίησης (λιμάνι, αεροδρόμιο), οι χιλιάδες που εργάζονται στα εργολαβικά κάτεργα μέχρι εξάντλησης για ένα κομμάτι ψωμί. Θα την βιώσει σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για χρέη στις τράπεζες και το δημόσιο.
Μαζέυτηκαν ήδη πολλά κοράκια στο τραπέζι μοιρασιάς της λείας απο τα κομμάτια της ζωής μας και των παιδιών μας
Η Περιφερειακή Διοίκηση, Δημοτικές Διοικήσεις, οι άνθρωποι τους στο εργατικό και αγροτικό κίνημα και πάνω απ’ όλα έχουν ο ΣΕΒΒΕ και οι ανθρώποι του στα επιμελητήρια.
Καμιά εμπιστοσύνη στην πολιτική και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, καμιά εμπιστοσύνη στους τοπικούς φορείς που κάνουν τη βρώμικη δουλειά για την υλοποίηση αυτής της πολιτικής στην περιοχή μας.
Τα συμφέροντά μας δε μπαίνουν στο ίδιo τσουβάλι με τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων του κεφαλαίου και των κομμάτων τους. Μπορούμε να βάλουμε φρένο στην πολιτική τους, στα καταστροφικά για τις ζωές μας σχέδιά τους.
Τώρα οι εργαζόμενοι, να πυκνώσουμε τις γραμμές του οργανωμένου εργατικού και λαϊκού κινήματος για να δώσουμε την ανάλογη απάντηση.
Βάζοντας φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, που είναι συνέχεια των προηγούμενων, δεν λέμε «περασμένα ξεχασμένα», διεκδικούμε ό,τι μας στέρησαν στη διάρκεια της κρίσης.
Στοχεύουμε τον πραγματικό υπεύθυνο που είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης , των κρίσεων, των πολέμων, της φτώχειας, της ανεργίας, της προσφυγιάς.
Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ


Τετάρτη 28/03 ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση, στις 6:00μμ, στην Πλ.Δημοκρατίας (Βαρδάρης) και διαδήλωση στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου


· ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔ
· ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
· ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ N. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου