ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Δ.Τ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του  Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα  συλλυπητήρια της  στην οικογένεια της   42χρονης συναδέλφισσας μας, εργαζόμενης σε κατάστημα της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ  στα Γιαννιτσά .
Απλήρωτοι εδώ  και 1,5 χρόνο οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ έχουν βρεθεί σε πραγματικό αδιέξοδο μην μπορώντας να εξυπηρετήσουν βασικές τους ανάγκες, βουλιάζοντας καθημερινά στα χρέη και την ανέχεια.

Οι 1.400 εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη επιχείρηση είναι σε κατάσταση ομηρίας δεν παίρνουν πλέον ούτε επίδομα επίσχεση,   ούτε δικαιούνται  επίδομα ανεργίας αφού δεν θεωρούνται άνεργοι! Οι ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  είναι σοβαρές που δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας και ανακούφισης αυτών των εργαζόμενων παρά τα όσα υποκριτικά δηλώνει και προκαλεί, λέγοντας  ¨ότι έκανε ότι μπορούσε¨.
Ρίχνει μάλιστα το μπαλάκι στη δικαιοσύνη εγκαλώντας τη ¨ότι δεν κάνει τη δουλειά της¨!  Γνωστό το παιχνίδι.  Είτε έτσι είτε αλλιώς μοναδικά θύματα παραμένουν οι εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι δεν  επαιτούν.  Απαιτούν όσα δικαιούνται όπως είναι ο μισθός και η  σταθερή εργασία.

Η απληρωσιά, η ανεργία, το σμπαράλιασμα των εργασιακών σχέσεων, οι άθλιοι μισθοί που παίρνουμε όταν τους παίρνουμε έχουν αιτία και δεν είναι άλλη,  από το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που μας γονατίζει για τα κέρδη μιας χούφτας παράσιτων . 

Με ταξική αλληλεγγύη και ανυποχώρητο αγώνα σε γραμμή ρήξης με την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της,  όλοι οι εργαζόμενοι μια γροθιά να προτάξουμε τις δικές μας ανάγκες .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου