ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»



ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΥΟ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2/2016
 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2/2016
Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε.» στα πλαίσια της όξυνσης των ανταγωνισμών των μεγάλων αλυσίδων super market, σπάει την συμφωνία με την «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Το αβέβαιο μέλλον της επιχείρησης, η ανασφάλεια που νιώθουν οι συνάδελφοι για τις θέσεις εργασίας, έχουν δημιουργήσει μια αφόρητη κατάσταση. Σ΄αυτή την δύσκολη καμπή δεν υποχωρούμε στις αυταπάτες που μας καλλιεργούν, δεν λυγίζουμε στην τρομοκρατία της.
Δεν μπορούμε πια να ανεχθούμε την κοροϊδία της.
Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις της να δουλεύουμε απλήρωτοι.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τις επιλογές της, που για ακόμη μια φορά καλούμαστε να τις πληρώσουμε ακριβά.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
·         Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας (Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και επιδόματος αδείας).
·         Την διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας.
·         Την πλήρη ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας και το μέλλον των εργαζομένων.
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας με τις υπηρεσίες του, να σταματήσει να ανέχεται και να καλύπτει την εταιρεία και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι απαντάμε δυναμικά με αγωνιστικές κινητοποιήσεις
 με δύο 24ωρες απεργίες.
Την Τετάρτη 17 Φλεβάρη με συγκέντρωση στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στις 10 π.μ. και το Σάββατο 20 Φλεβάρη με συγκέντρωση στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στις 10 π.μ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου