ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΠΑΜΕ:Αλληλεγγύη στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Γαλλίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργαζομένους της Γαλλίας, στα μέλη και τους φίλους της ΠΣΟ, που συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις ενάντια στην αντεργατική επίθεση της Γαλλικής Κυβέρνησης Μακρόν.Η αντεργατική επίθεση ΕΕ - κυβερνήσεων - επιχειρηματικών ομίλων συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη. Για αυτήν την εξέλιξη φέρουν μεγάλες ευθύνες
οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που καλλιεργούν τη λογική της αναμονής και της "κοινωνικής ειρήνης". Παράλληλα, ενώ επιβάλλονται αντεργατικά μέτρα σε κάθε χώρα, βλέπουμε την αύξηση των πολεμικών εξοπλισμών και την κλιμάκωση των ανταγωνισμών μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κέντρων, μεγαλώνοντας τον κίνδυνο γενίκευσης των πολεμικών εστιών και συγκρούσεων.
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, έχει τεράστια σημασία η στήριξη των αγώνων των εργαζομένων κάθε χώρας για την προστασία των δικαιωμάτων τους, για ΣΣΕ με καλύτερους μισθούς και συνθήκες εργασίας, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις.
Η ταξική αλληλεγγύη και ο συντονισμός των εργατών ενάντια στην επίθεση ΕΕ - κυβερνήσεων - επιχειρηματικών ομίλων είναι η καλύτερη απάντηση στην αντεργατική επίθεση και στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου