ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΠΑΜΕ:Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

«Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Συρία σημαδεύουν το Ιράν και αποτελούν επικίνδυνη κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή ενώ αυξάνουν τον κίνδυνο γενίκευσης της σύγκρουσης.
Η κλιμάκωση της επιθετικότητας του Ισραήλ σχετίζεται άμεσα με τη στήριξη των ΗΠΑ, οι οποίες σχεδιάζουν τις επόμενες μέρες να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ και να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα. Ταυτόχρονα, όμως, σχετίζεται άμεσα και με τη στήριξη που απολαμβάνει από κυβερνήσεις,
όπως η ελληνική, που πρόσφατα και ο Τσίπρας αναγνώρισε το "δικαίωμα" του Ισραήλ να απαντήσει στην παρουσία του Ιράν στην περιοχή.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδεικνύεται το μεγαλύτερο πλυντήριο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ! Όχι μόνο διατηρεί και αναβαθμίζει τη βάση της Σούδας, αλλά μέσα σε μόλις δύο χρόνια γέμισε την Ελλάδα αμερικανικές ΝΑΤΟικές βάσεις και βαθαίνει τη συνεργασία με το Ισραήλ σε πολιτικο-οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο! Δεν θα διστάσουν να μπλέξουν το λαό μας σε επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Απαιτείται επαγρύπνηση από το λαό.
Απέναντι στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών οι εργαζόμενοι βγαίνουμε στην αντεπίθεση! Απαιτούμε εδώ και τώρα την απεμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Απαιτούμε:
Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να γυρίσουν τώρα πίσω ελληνικά πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων.
Απαιτούμε τώρα να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, καμία δαπάνη για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στο λαό και τους εργαζόμενους της Συρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου