ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΕΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ S/M «ΜΑRΚΕΤ ΙΝ»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της «ΜΑRΚΕΤ ΙΝ» στην οδό Κ. Ντηλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την Παρασκευή το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην «Καρυπίδης» (πρώην «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ») συνεχίζοντας τον αγώνα για τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας.
Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ένα ακόμα από τα καταστήματα της «Καρυπίδης» που
πέρασε στα χέρια της «ΜΑRΚΕΤ ΙΝ» και ξεκίνησε να λειτουργεί χωρίς τους εργαζόμενους της επιχείρησης.
Το Σωματείο καταγγέλλει ότι, με μεταβίβαση της επιχείρησης κάτω από το τραπέζι, η «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» προσπαθεί να ξεφορτωθεί παλιούς εργαζόμενους με δικαιώματα και να τους αντικαταστήσει με νέους αναλώσιμους. Τα καταστήματα που ανοίγει η «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» θα έπρεπε να λειτουργούν με εργαζόμενους της «Καρυπίδης» βάσει του ΠΔ 178/02.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας τους για καταβολή των δεδουλευμένων τους και διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου