ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ


Δελτίο Τύπου               
    Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καλεί όλους του εργαζόμενους στο εμπόριο να στηρίξουν την Απεργία την Κυριακή 5 Νοέμβρη με αίτημα τη νομική κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας.
Η κατάργηση της σταθερής ημέρας ανάπαυσης δεν είναι για εμάς ένα ακόμα μέτρο.
    Είναι ένα ακόμα βάσανο πάνω στα υπόλοιπα που μας έχουν φορτώσει με σκοπό να ενισχυθεί η κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων εις βάρος και των εμποροϋπαλλήλων αλλά και των μικρών αυτοαπασχολουμένων.
    Σε κάθε κατάστημα και αποθήκη να ανοίξει η συζήτηση για το ποιος είναι ο δικός μας δρόμος, ποια είναι η ευθύνη μας, πως θα μπορέσουμε να βάλουμε τέρμα σε αυτή τη βαρβαρότητα.
    Να πάρουμε την απόφαση να απεργήσουμε και να πάρουμε μαζί μας και άλλους συναδέλφους που διστάζουν και να στηρίξουμε την Απεργία, παλεύοντας για τα αιτήματα μας, για την ίδια μας τη ζωή.
                                       Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή 5 Νοέμβρη                      στις 10.00π.μ Τσιμισκή με Αριστοτέλους
Το Δ.Σ

  31/10/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου