ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ


   
Για την απαράδεκτη απάντηση της κυβέρνησης στο αίτημα του Πανελλαδικού σωματείου του Καρυπίδη

   Στο αίτημα του πανελλαδικού σωματείου του Καρυπίδη για τριμερή συνάντηση ανάμεσα στις διαδόχους επιχειρηματικούς ομίλους που αυτές τις μέρες προσπερνούν αποφάσεις και νόμους, προχωρώντας σε άνοιγμα καταστημάτων χωρίς τους εργαζόμενους του Καρυπίδη, η κυβέρνηση με μία απαράδεκτη απάντηση κρύφτηκε πίσω από την επιθεώρηση εργασίας.
  Δεν προξενεί εντύπωση! Αντιθέτως η απάντηση της κυβέρνησης ευθυγραμμίζεται με την προ ημερών στάση της, όταν έστειλε ΜΑΤ και αστυνομικούς να προστατεύσουν την παράνομη μεταφορά εξοπλισμού και εμπορευμάτων, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων και κατά των εργαζόμενων που βρίσκονται απλήρωτοι και στον αέρα για πάνω από 1.5 χρόνο.

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Καρυπίδη και του κλάδου συνολικά, την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης και τον συνεχή εμπαιγμό και καλούμε το ΣΕΠΕ να κάνει άμεσα και χωρίς καμία χρονοτριβή τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου