ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΟΓΕ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ «ΚΑΡΥΠΙΔΗ»



 
    Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Καρυπίδης» παραμένουν απλήρωτοι από πέρσι το Φλεβάρη. Τα μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται, την ίδια στιγμή που ο εργοδότης εφαρμόζει τα σχέδια του, όχι μόνο για να μη χάσει ούτε ευρώ, αλλά να βγει και κερδισμένος από τα παζάρια του με νέους επενδυτές.

     Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από την άλλη μένει ουσιαστικά θεατής αφήνοντας τα παζάρια να εξελίσσονται στις πλάτες των εργαζόμενων.
Από την πρώτη στιγμή του αγώνα των εργαζομένων στον «Καρυπίδη» οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ βρεθήκαμε στο πλευρό τους και σήμερα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της επιτροπής      Αλληλεγγύης του σωματείου τους, συνεχίζουμε από κοινού τον αγώνα για τα δικαιώματα κάθε εργατικής - λαϊκής οικογένειας.
    Διακινούμε τα κουπόνια ενίσχυσης ως ουσιαστική στήριξη στον αγώνα αυτό, εκφράζοντας τη γνήσια ταξική εργατική αλληλεγγύη μας για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ώστε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων τους .
Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας.


 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/02/blog-post_1.html
 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου