ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Δίκαιος αγώνας επιβίωσης για τους αγρότες
    Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στον αγώνα που συνεχίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν πριν μερικούς μήνες.
    Έχουμε κοινό εχθρό. Είναι η ΕΕ, τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους. Πέφτουν πάνω στους μικρούς για να τους ξεκληρίσουν και για να γιγαντωθούν οι μεγάλοι.
    Μία χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει σε όλο τον πληθυσμό της αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, και αντίθετα έχουμε οικογένειες να πεινάνε, παιδιά να υποσιτίζονται και μικρούς αυτοαπασχολούμενους να οδηγούνται στην εξαθλίωση, εξαιτίας των μέτρων των μνημονίων και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), σαν αποτέλεσμα της πάγιας επιδίωξης του μεγάλου κεφαλαίου να περάσει η γη στα χέρια λίγων.
    Υπάρχει πλέον η εμπειρία να μην αφήσουμε τις συκοφαντίες και τον κοινωνικό αυτοματισμό να επηρεάσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις, τις διεκδικήσεις και τον αγώνα που κάνουν οι αγρότες.
Να στήσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μπλόκο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.
Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 3 Φλεβάρη στις 18.00 στο μπλόκο των αγροτών στα Μάλγαρα.
Το Δ.Σ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου