ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥ «ΚΑΡΥΠΙΔΗ»: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους
 μέχρι και σήμερα Σάββατο 30 Απρίλη
     Mε τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες έως και σήμερα Σάββατο 30 Απρίλη συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης), ενώ στην συνέχεια θα αποφασίσουν τις μορφές πάλης με τις οποίες θα κλιμακώσουν μετά το Πάσχα.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

1η ΜΑΗ

Οι Αλμπερτ Πάρσονς, Ογκουστ Σπάις και Μάικλ Σουάμπ
Μικρό ιστορικό για την καθιέρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Στα 130 χρόνια από τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο για την καθιέρωση του 8ωρου

Κλείνουν 130 χρόνια από το Μάη του 1886, όπου η εργατική τάξη των ΗΠΑ πλήρωσε με αίμα τον ηρωικό ταξικό αγώνα για την επιβολή της 8ωρης εργασίας ως ημερήσιο εργάσιμο χρόνο αντί της 10ωρης, 11ωρης έως και 14ωρης που ήταν έως τότε.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    Με τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες έως και το Μ. Σάββατο συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα super market «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης) κλιμακώνοντας τον αγώνα για τα δεδουλευμένα και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
    Στα Γιάννενα από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της επιχείρησης έχοντας συμπαραστάτη στον αγώνα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ": ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


  Νέα συγκέντρωση στο κατάστημα της επιχείρησης στην οδό Καρόλου Ντηλ, παρεμβάσεις στις Επιθεωρήσεις Εργασίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι της επιχείρησης

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

1η MAH: 130 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
την Κυριακή 8 Μάη ωρα 10,30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.


    H κεντρική ανακοίνωση για την 1η Μάη, με το σύνθημα «1886 - 2016: 130 χρόνια Εργατική Πρωτομαγιά. Συνεχίζουμε ενάντια στην καπιταλιστική σκλαβιά, στον πόλεμο, στην ανεργία, στη φτώχεια», το ΠΑΜΕ αναφέρει: 

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΤΕΤΡΑΩΡΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ

    Με τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες, μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης), κλιμακώνοντας τον αγώνα τους για τα δεδουλευμένα και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Επίσης, ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Σ/Μ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ" : ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


    Με τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες, έως και το Μεγάλο Σάββατο, συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης»), κλιμακώνοντας τον αγώνα τους για τα δεδουλευμένα και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα μετά την παραδοχή της εργοδοσίας ότι κατέθεσε αίτηση για την υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99. Αύριο στις 10 το πρωί προγραμματίζουν συγκέντρωση στο κατάστημα της οδού Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ


Στον «αέρα» είναι οι αποζημιώσεις των εργαζομένων στην «Ηλεκτρονική Αθηνών» επισημαίνει στην Ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, απαιτώντας την πλήρη εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Η Ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ έχει ως εξής:

    Στη στρατιά των ανέργων προστέθηκαν οι 450 εργαζόμενοι στην επιχείρηση "Ηλεκτρονική Αθηνών", καθώς με σχετική αίτηση της εταιρείας, κηρύχτηκε στις 13-4-2016 σε πτώχευση από το Δικαστήριο. Η επιχείρηση μεθόδευσε την όλη διαδικασία κρύβοντας από τους εργαζόμενους τα σχέδιά της, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή φρόντισε να πουλήσει μεγάλο όγκο εμπορευμάτων, με προσφορές μέχρι και 70 %(!), γεμίζοντας τα ταμεία της.
Στην τελευταία συνάντηση των εργαζομένων με το υπουργείο Εργασίας, μοναδική "υπόσχεση" της κυβέρνησης ήταν η ένταξή τους σε κακοπληρωμένα, ολιγόμηνα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας. Οι εργαζόμενοι απαιτούν να γίνουν άμεσα οι καταγγελίες όλων των συμβάσεων εργασίας τους, ώστε να εγγραφούν στα μητρώα του ΟΑΕΔ και να λάβουν το πενιχρό επίδομα ανεργίας, να τους καταβληθούν οι αποζημιώσεις και να εξασφαλιστεί η ασφαλιστική τους κάλυψη.
    Οι αποζημιώσεις των εργαζομένων είναι στον "αέρα", γιατί με τις τροποποιήσεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που ψήφισε το καλοκαίρι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ως προαπαιτούμενο του 3ου μνημονίου που υπέγραψε με το κουαρτέτο, περιορίστηκε δραστικά, προς όφελος των τραπεζών, η δυνατότητα ικανοποίησης των εργατικών απαιτήσεων από τα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης σε διαδικασία πτώχευσης.
    Ερωτάται η Επιτροπή: Πώς τοποθετείται στην εξασφάλιση των απαιτήσεων των τραπεζικών και άλλων επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των οφειλομένων στους εργαζόμενους της "Ηλεκτρονικής Αθηνών" ως άμεση συνέπεια του νόμου που προώθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από κοινού με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ;

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/4/2016

ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4/16
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»
...............................................................................................................................................  
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/4/2016
Εδώ και τέσσερα χρόνια οι εργαζόμενοι στα s/m Καρυπίδης (πρώην Αρβανιτίδης) ζούμε σε μια μόνιμη κατάσταση ανασφάλειας και απληρωσιάς. Από τη μία μας έχουν κάνει μπαλάκι της μίας και της άλλης εργοδοσίας, να ζούμε με την ανασφάλεια για το ποιος θα πάρει τα καταστήματα και αν θα μας κρατήσει όλους, από την άλλη ζούμε με την απληρωσιά μηνών.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Εργάτη Ανάσταση ζητάμε

     Η «ανάσταση για τον εργαζόμενο λαό», που τόσα χρόνια ανεβαίνει Γολγοθά και ζει βδομάδες παθών πότε στο όνομα της ανάπτυξης, πότε στο όνομα της κρίσης, πότε στο όνομα της ανάκαμψης, δεν θα έρθει μέσα από αντιλαϊκά παζάρια και διαπραγματεύσεις, τις αντιπαραθέσεις και τους συμβιβασμούς που γίνονται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων, του κεφαλαίου μέσα σε ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Μ. ΤΡΙΤΗ



Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από τους ελιγμούς, τις μεθοδεύσεις και τους τακτικισμούς της κυβέρνησης που στόχο έχουν να αδυνατίσουν την αγωνιστική απάντηση απέναντι στο νέο χτύπημα που φέρνει στην κοινωνική ασφάλιση.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Καμιά αναμονή!
Δε θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τη σφαγή!
Δε θα περάσει ο νόμος λαιμητόμος!
Όλοι στις κινητοποιήσεις κλιμάκωσης ενόψει της 48ωρης απεργίας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μεγάλη Τρίτη 26/04/16 ώρα 7ΜΜ στο Άγαλμα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Όλοι στον αγώνα, όλοι στην 48ωρη απεργία!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΜΠΟΡΙΟ: 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ


Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση για την κυριακάτικη αργία,
 Κυριακή 24 Απριλίου στο Καρφούρ Μακεδονία.
Κλιμακώνουμε με 48ωρη απεργία οπότε κατατεθεί το φορολογικό έκτρωμα.
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Δεν πέφτουμε στην παγίδα των νέων μέτρων που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ανταγωνισμών από μερίδες του κεφαλαίου που εκφράζονται μέσα από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν υποτασσόμαστε στην λογική της μοιρολατρίας και της απογοήτευσης.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΠΑΜΕ: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ 48ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ


Στήνουμε εργατικό - λαϊκό μπλόκο στην επίθεση

κυβέρνησης - ΕΕ- κεφαλαίου

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
 ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.Σ Ο.Ι.Υ.Ε



Το μεθοδευμένο αποκλεισμό της ΔΑΣ από τον προεδρείο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στην Ομοσπονδία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:   
    Στις 13/4/2016 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων (OIYE) για την εκλογή Προεδρείου της Διοίκησης, ύστερα από το πρόσφατο συνέδριο. Σε αυτό το συνέδριο οι αντιπρόσωποι παρά τα όργια νοθείας και μηχανισμών που επικράτησαν, ενίσχυσαν τη ΔΑΣ, την εξέλεξαν δεύτερη δύναμη με 7 έδρες.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

    Εικοσιτετράωρη απεργία σήμερα Πέμπτη 14 Απρίλη πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα σούπερ Μάρκετ «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης»), διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 3-4 μηνών που τους οφείλονται και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Από τις 10 το πρωί συγκεντρώθηκαν στο κατάστημα της Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πραγματοποίησαν δυναμική πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΠΑΝΕΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙX/ΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/4/2016 

Εδώ και τέσσερα χρόνια οι εργαζόμενοι στα s/m Καρυπίδης (πρώην Αρβανιτίδης) ζούμε σε μια μόνιμη κατάσταση ανασφάλειας και απληρωσιάς. Από τη μία μας έχουν κάνει μπαλάκι της μίας και της άλλης εργοδοσίας, να ζούμε με την ανασφάλεια για το ποιος θα πάρει τα καταστήματα και αν θα μας κρατήσει όλους, από την άλλη ζούμε με την απληρωσιά μηνών.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ 220 χιλ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Με ένα μεγάλο λαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, η μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα από την Πάτρα.
http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_7.html
Σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Επιτροπές Αγώνα και Επιτροπές Ανέργων, φορείς του λαϊκού κινήματος από την Αττική και άλλες περιοχές, αγκάλιασαν του οδοιπόρους και την πρωτοβουλία του δήμου Πάτρας όπως ακριβώς η δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο αγκάλιασε τα δικά τους αιτήματα για μέτρα ουσιαστικής προστασίας των ανέργων, τον αγώνα τους κατά της ανεργίας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

    Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το Βαλκανικό Συνδικαλιστικό Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ).
    Στο φόρουμ συμμετείχαν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων από: Κύπρο (ΠEO και ΚΤΟEOS), Τουρκία (SOSYALIS), Βοσνία - Ερζεγοβίνη (LUTIRJA), Βουλγαρία (GBTUC και FITUFOOD), Σερβία (ASSOCIATEDTRADEUNIOS OF SERBIA SLOGA), Αλβανία (KSSH και OSPN PATOS), Ρουμανία (NTUC MERIDIAN).

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΑΝΕΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙX/ΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»


 Εδώ και τέσσερα χρόνια οι εργαζόμενοι στα s/m Καρυπίδης (πρώην Αρβανιτίδης) ζούμε σε μια μόνιμη κατάσταση ανασφάλειας και απληρωσιάς. Από τη μία μας έχουν κάνει μπαλάκι της μίας και της άλλης εργοδοσίας, να ζούμε με την ανασφάλεια για το ποιος θα πάρει τα καταστήματα και αν θα μας κρατήσει όλους, από την άλλη ζούμε με την απληρωσιά μηνών.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ



Έφτασαν στο Σύνταγμα οι οδοιπόροι.

Η εκκίνηση της πορείας από την Πάτρα.


 








Τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στη μεγάλη πορεία για την ανεργία, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα» που ξεκίνησε την Κυριακή 3 Απρίλη, από την Πάτρα έφτασε στην Αθήνα, την Κυριακή 10 Απρίλη, εξέφρασαν συνδικάτα και ομοσπονδίες του εξωτερικού:

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΠΑΜΕ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ


Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες και μετανάστες.

   Για ακόμη μια φορά, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, βρέθηκε έμπρακτα στο πλευρό των προσφύγων και μεταναστών, που είναι εγκλωβισμένοι στο «κέντρο φιλοξενίας», στο Χέρσο του Κιλκίς.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


    Συνέντευξη Τύπου με θέμα την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, 3 με 10 Απρίλη, παραχώρησαν σήμερα Παρασκευή 1η Απρίλη, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς, Παναγιώτης Μελάς και Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαϊδαρίου Κώστας Τσουκνίδας,