ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

    Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους του «Καρυπίδη» (πρώην Αρβανιτίδη), οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο παλεύουν για δεδουλευμένα 10 μηνών, ΣΣΕ και θέσεις εργασίας, παρά το γεγονός ότι εναντίον τους έχουν επιστρατευτεί τρομοκρατικός μηχανισμός της εργοδοσίας και εμπαιγμός από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, διοργάνωσε χτες Πέμπτη 22 Δεκέμβρη η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
    Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ περιλάμβανε θεατρικό έργο για τα παιδιά των εργαζομένων.
Τα παιδιά διασκέδασαν με τη θεατρική παράσταση «Ο Άι Βασίλης στη φυλακή» που παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ και συμμετείχαν ενεργητικά στην οργάνωση του αγώνα για την απελευθέρωσή του.
    Η προσπάθεια αυτή είναι ενταγμένη, είπε ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στην έκφραση αλληλεγγύης με κάθε τρόπο των ταξικών συνδικάτων, ώστε κανείς να μη μείνει μόνος στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει κατά των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων κυβέρνηση, ΕΕ, κεφάλαιο.
    Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ επισήμανε στο κάλεσμά της για την εκδήλωση ότι «για τη νέα γενιά για την οποία και αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει παρακαταθήκη, θα αφήσει τα ίχνη στα οποία θα βαδίσει η νέα βάρδια της εργατικής τάξης για να μη ζήσει σαν δούλος του 21ου αιώνα.
Τα δεκάδες ταξικά συνδικάτα, οι Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κλάδο του Ν. Θεσσαλονίκης δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα τους, θα είμαστε με όλα τα μέσα στο πλευρό τους έως ότου δικαιωθούν»

1 σχόλιο:

  1. Τα αγωνιστικά κάλαντα του ΠΑΜΕ

    Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά

    χρονιά πολλά αγωνιστικά

    Μ’ αγώνες ξεκινάμε

    στο κεφάλαιο απαντάμε.



    Άλλαξε πάνω ο Μανωλιός

    Μνημόνιο ψήφισε κι αυτός

    Τα κέρδη προσκυνάνε

    και τον κόσμο τυραννάνε.



    Συναίνεση ζητούν ξανά

    Να μην τη δώσει η εργατιά

    Μ' αντίσταση και πάλη

    Να μη σκύψεις το κεφάλι.



    Τώρα που φτάσαμε ως εδώ

    Φέρνουν το ασφαλιστικό

    Το δίνουν στα κοράκια

    Και εμάς και εμάς στα θυμαράκια.



    Τη σύνταξη χτυπούν ξανά

    Δουλειά μέχρι τα γηρατειά

    Τσακίζουν την Υγεία

    Διαλύουν τα ταμεία.



    Χαράτσια στέλνουν συνεχώς

    Και ο φτωχός, φτωχότερος

    Τ’ αφεντικά γελάνε

    Για τα κέρδη τους μιλάνε.



    Γι αυτό εργάτη πάρε μπρος

    Να σπάσει ο συμβιβασμός

    Αγώνες κι απεργία

    Πριν μας κάνουν την κηδεία.



    Με λαϊκό ξεσηκωμό

    αγώνα πανεργατικό

    στους δρόμους να μας βρούνε

    όλοι μας, όλοι μας να οργανωθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή