ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Π.Α.ΜΕ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ


Την πρεσβεία της Κούβας επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια για την απώλεια του ηγέτη της  Κουβανικής Επανάστασης Φιντέλ Κάστρο.
«Είναι μεγάλη απώλεια και δεν είναι μόνο για τον κουβανικό λαό αλλά για την παγκόσμια εργατική τάξη», είπε απευθυνόμενος στον Κουβανό πρέσβη, Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνεζ, ο Γ. Πέρρος. «Ένα πράγμα υποσχόμαστε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι για να γίνει πράξη αυτό που πάλεψε».
Ενώ στο βιβλίο συλλυπητηρίων, εκ μέρους της ΕΓ του ΠΑΜΕ, έγραψε: «Ο σύντροφος Φιντέλ και οι σύντροφοί του απέδειξαν ότι δεν είναι ανίκητος ο ιμπεριαλισμός. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε στα βήματά του. Για να απαλλαγεί η εργατική τάξη από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου