ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση της στον αγώνα των εργαζομένων από το εργοστάσιο ανακύκλωσης ΜΑΝΑSIEVΚ ΣΙΑ ΟΕ (πρώην «Οικομέτ») στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι εκεί αντιδρούν στην απόλυση πέντε συναδέλφων τους, που είχαν αναδειχθεί στην Επιτροπή Αγώνα και αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία μετατρέπει τις συμβάσεις αορίστου χρόνου σε δίμηνης διάρκειας.

Στηρίζουμε το αίτημα τους να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να επιστρέψουν οι συνάδελφοί τους στη δουλειά, με υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης αορίστου χρόνου και με καλύτερους μισθούς και δικαιώματα (π.χ. επιδόματα γάμου κ.λπ.).
Είναι ένας αγώνας που αφορά όλα τα σωματεία, όλους τους εργαζόμενους και χρειάζεται τέτοιες εστίες αντίστασης να στηρίζονται και να πολλαπλασιάζονται σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Θα είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων, γιατί ο αγώνας τους είναι δίκαιος και αναγκαίος.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου