ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Δράσεις απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας.

Την Τετάρτη 6 Ιούλη, στις 10 το πρωί συνέντευξη τύπου στο Ε.Κ.Θ
και στις 7:30 το απόγευμα, σύσκεψη στο ΕΚΘ.

    Για την ανεργία δεν φταίνε οι άνεργοι!
Την ανεργία, όπως και την κρίση τη γεννά το σύστημα όπου όλα λειτουργούν για τα κέρδη των λίγων.
    Αξιοποιούν την ανεργία για να σε εκβιάσουν. Για να δουλεύουν οι εργαζόμενοι πιο φθηνά και περισσότερο και οι άνεργοι να είναι έτοιμοι να παραιτηθούν από κάθε δικαίωμα στη δουλειά, στη ζωή. Για να αποδεχτούμε την εργασιακή ζούγκλα, την απληρωσιά, την 3ήμερη και 4ήμερη δουλειά με κουτσουρεμένα μεροκάματα και δικαιώματα.
    Τώρα είναι η ώρα ο κάθε άνεργος – η να οργανωθεί στις επιτροπές ανέργων των σωματείων, των λαϊκών επιτροπών. Αυτή η οργάνωση, η πάλη, ο αγώνας απέναντι σε αυτούς που μας καταδικάζουν σε αυτή την μαύρη ζωή είναι που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα μας.
    Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση σε όσους σφαγιάζουν καθημερινά τις ζωές μας. Να νιώσουν την ανάσα μας, να αισθανθούν την πίεση μας. Εργοδοτικές οργανώσεις, υπουργεία, εφορίες, τράπεζες, καταστήματα ΟΑΕΔ και ασφαλιστικών φορέων, να αναστενάξουν από την καθημερινή παρουσία μας. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.
Δεν πάμε για να ανακόψουμε μόνο την επίθεση!
Πάμε και για να αποσπάσουμε, να κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται!
Να ετοιμαστούμε για μεγάλο αγώνα!
Κάνε το βήμα, οργανώσου, πάλεψε για το δικαίωμα στη δουλειά
Απαιτούμε Εδώ και Τώρα:
·         Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλη τη διάρκεια της ανεργίας.
·         Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται με μισθούς κάτω από 751 ευρώ. Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται ανασφάλιστος, χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Να επανέλθουν οι κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009.
·         Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Πλήρης κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών. Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ.
·         Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων που επηρεάζουν τους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.
·         Να μπει φρένο στη φοροληστεία και στην αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών και των φόρων που πλήττουν μισθούς και συντάξεις.
Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!
Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!.


ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ :


Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης
Οικοδόμων
Εργατοϋπαλλήλων Χημικής βιομηχανίας

Γραφικών Τεχνών Τύπου και Χάρτου


Ιδιωτικών υπαλλήλων
Εργαζομένων στις επιχειρήσεις παραγωγής επισιτιστικών προϊόντων Κ. Μακεδονίας.

Την Τετάρτη 6 Ιούλη, στις 10 το πρωί συνέντευξη τύπου στο Ε.Κ.Θ
και στις 7:30 το απόγευμα, σύσκεψη στο ΕΚΘ.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να είμαι ζάμπλουτος, να χρωστάω 1½ δις,
    να έχω κατακλέψει ΙΚΑ & εργαζόμενους
    ΚΑΙ να με στηρίζουν 4-5 κόμματα. (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΣΟΚ,ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) Ζητάω πολλά; ‪#‎marinopoulos‬

    ΑπάντησηΔιαγραφή