ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΦΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ»


 
Το sms που έστειλε το επιχειρησιακό σωματείο

(Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι προϊόν φωτομοντάζ…)
    

«Tο Σωματείο μας δεν έχει προκηρύξει για αύριο καμία απεργία ή στάση εργασίας. 
H Διοίκηση»

Η παραπάνω … δήλωση, είναι ένα sms, που έστειλε η Διοίκηση (για την ακρίβεια, η πλειοψηφία της διοίκησης) του επιχειρησιακού Σωματείου στου «Μαρινόπουλου», στα κινητά τηλέφωνα των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Πότε το έστειλε ;

Μα, παραμονές (Τρίτη βράδυ) της Στάσης Εργασίας που προκήρυξαν Κλαδικά Σωματεία της Αττικής μαζί με Επιτροπές Αγώνα της «Μαρινόπουλος»!

Με  αυτήν την προκλητική απεργοσπαστική κίνηση το πανελλαδικό σωματείο εχθρεύεται τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που εξελίσσονται σε όλη τη χώρα, δίνοντας για άλλη μια φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εργοδοσία, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και με την απειλή να βρεθούν ανά πάσα στιγμή στο δρόμο.

Ε ;;;

Δεν μπορείτε να πείτε …

Συνδικαλισταράδες … οι τύποι !

Το ξεπούλημα στο … αίμα τους !

Φτου …


2 σχόλια:

  1. Όταν χρεοκόπησε και έκλεισε η Ηλεκτρονική οι εργαζόμενοι βγήκαν στο δρόμο. Όταν χρεοκόπησε και έκλεισε το Ledra Marriott (Athens Ledra) οι εργαζόμενοι βγήκαν στο δρόμο. Όταν χρεοκόπησε και είναι έτοιμος να κλείσει ο Μαρινόπουλος (τα σούπερ μάρκετ του – όχι ο ίδιος…) οι εργαζόμενοι βγήκαν στο δρόμο.

    Αν όλοι οι εργαζόμενοι συσπειρώνονταν στα σωματεία τους και έβγαιναν στο δρόμο όταν «κοίταζαν τη δουλειά» τους οι εξελίξεις θα ήταν διαφορετικές και σήμερα δεν θα πέταγαν εργαζόμενους στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όλοι οι εργαζόμενοι καταλάβαιναν και χρησιμοποιούσαν τη δύναμη της τάξης τους, τη δύναμή τους, τότε θα πέταγαν αυτοί στο δρόμο τους «μαρινόπουλους» που τους πίνουν το αίμα και τους πολιτικούς αγύρτες που τους κοροϊδεύουν και θα χάραζαν τον μοναδικό και παντοτινό δρόμο της δουλειάς, της μόρφωσης, του πολιτισμού, της χαράς της ζωής που αξίζουν και δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή