ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»

Συνεχίζουν με επίσχεση εργασίας και κινητοποιήσεις κόντρα στην κοροϊδία και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης», πρώην «Αρβανιτίδης». Διεκδικούν τα δεδουλευμένα 5 μηνών καθώς και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Σήμερα, εκδικάζεται η αίτηση της επιχείρησης για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων και του σωματείου πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια στην Ευελπίδων και αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Κάτω από την πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων, η εργοδοσία μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα καταβάλει μισθούς. Ωστόσο, καταλήγει να τους εκβιάζει για να αποσπάσει υπογραφές παραίτησης από τα δικαιώματα και τα δεδουλευμένα τους, με την απειλή ότι αν δε συναινέσουν, θα κλείσουν τα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου