ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ 220 χιλ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Με ένα μεγάλο λαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, η μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα από την Πάτρα.
http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_7.html
Σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Επιτροπές Αγώνα και Επιτροπές Ανέργων, φορείς του λαϊκού κινήματος από την Αττική και άλλες περιοχές, αγκάλιασαν του οδοιπόρους και την πρωτοβουλία του δήμου Πάτρας όπως ακριβώς η δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο αγκάλιασε τα δικά τους αιτήματα για μέτρα ουσιαστικής προστασίας των ανέργων, τον αγώνα τους κατά της ανεργίας.
Όπως σε όλη την διαδρομή της από την Πάτρα, έτσι και στην Αθήνα, απ' όπου πέρασε η μεγάλη πορεία προκάλεσε ενθουσιασμό και συγκίνηση, απέσπασε το χειροκρότημα και σε κάθε μέτρο της κέρδιζε καινούργιους οδοιπόρους και αγωνιστές.
Η ολοκλήρωση της πορείας στο Σύνταγμα, δεν ήταν παρά ένας σταθμός στην σκληρή αναμέτρηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος με τις πραγματικές αιτίες που γεννούν την ανεργία, το σύστημα που την γεννά και την αναπαράγει, την πολιτική και τα κόμματα που πετάνε ένα ξεροκόμματο και αυτό όχι σε όλους του ανέργους.
Όλα τα σφυριά χτυπάνε τώρα για την επιτυχία της 48ωρης γενικής απεργίας. Όπως έλεγε και το κεντρικό σύνθημα της μεγάλης πορείας «Πάτρα - Αθήνα ήταν η αρχή, εμπρός λαέ στην πρώτη της γραμμή».
«Η συγκέντρωση απόψε εδώ στο Σύνταγμα δεν είναι το τέλος της μεγάλης πορείας που είχε αρχή την Πάτρα. Είναι το ξεκίνημα νέων μεγάλων δυναμικών αγώνων», σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του από την συγκέντρωση. (Δείτε εδώ την δήλωσή του).

Συναυλία από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο

Ακολούθησε η συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, με τη συμμετοχή των Βασίλη Λέκκα, Γιάννη Λεμπέση, Σταυρούλας Μανωλοπούλου, Γιώργου Μεράντζα, Νατάσσας Μουσάδη, Πάνου Μπούσαλη, Σοφίας Παπάζογλου, Γιώρου Σαρρή και των συγκροτημάτων  των Χρυσόστομου Καραντωνίου  και Πάνου Παπαϊωάννου, των Kollektiva και των «Υπεραστικών». Την συναυλία άνοιξε το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου