ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΡΙΝΙΠΟΥΛΟΣ: 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ


    Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Carrefour - Μαρινόπουλος», ενάντια στις ατομικές συμβάσεις και τις μειώσεις στους μισθούς τους, στις απολύσεις και τις «οικειοθελείς» αποχωρήσεις στις οποίες προχωρά η εργοδοσία παράλληλα με το κλείσιμο καταστημάτων.
    Σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί και οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης στα Carrefour - Μαρινόπουλος στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία και στο Βαρδάρη.

Οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν:
  • Να μη γίνει καμία μείωση στο μισθό.
  • Να σταματήσει το κλείσιμο καταστημάτων.
  • Να μη γίνει καμία απόλυση.
  • Σταθερή δουλειά για όλους.
«Μπαίνουμε όλοι στη μάχη, με δημιουργία απεργιακών επιτροπών σε κάθε κατάστημα, σε κάθε περιοχή, συζητάμε συνάδελφο το συνάδελφο. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία της απεργίας, για να πάρουν απάντηση η εργοδοσία και τα φερέφωνά της», σημειώνει στο κάλεσμά της η ΔΑΣ.

    Το περασμένο Σάββατο Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα, αλλά και οι δυνάμεις της ΔΑΣ στην επιχείρηση, οργάνωσαν εξορμήσεις και παρεμβάσεις σε καταστήματα, καλώντας τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην απεργία και να κλιμακώσουν τον αγώνα, με συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου