ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


    Μεγάλη και μαχητική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη παρά τη βροχή. Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, φοιτητές, γυναίκες, πήραν τη θέση τους πίσω από τα πανό των σωματείων τους και του ΠΑΜΕ, των φοιτητικών συλλόγων και του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ, των Λαϊκών Επιτροπών και διαδήλωσαν αγωνιστικά ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
    Στη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Γιώργος Τσαμπούκης, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων και μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Σημείωσε ότι «αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται, δεν παίρνει μερεμέτια και σοβαντίσματα. Ο λαός μόνη επιλογή έχει να την αντιπαλέψει, να τη δυσκολέψει με στόχο να την ανατρέψει μαζί με τις αιτίες που τη γεννούν». Κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. «Η απεργία στις 12 του Νοέμβρη να είναι το πρώτο βήμα σε μια προοπτική κλιμάκωσης και απόδειξης ότι εμείς έχουμε τη δύναμη», είπε.
    Ακολούθησε μαχητική πορεία, υπό βροχή, που μετέφερε το κάλεσμα ξεσηκωμού σε όλο το κέντρο της πόλης και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα
    Αγωνιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα:
Αγρίνιο - Ναύπακτος
Με πορεία στο κέντρο της πόλης, ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Μαργιώλης, που σχολίασε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μπει για τα καλά στην εφαρμογή του αντιλαϊκού προγράμματος που υπέγραψε.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα μέτρα που πλήττουν τη μικρομεσαία αγροτιά.
Μαχητικό ήταν το συλλαλητήριο που οργάνωσαν σωματεία και συνδικάτα που συσπειρώνονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ και στη Ναύπακτο.
Αλεξανδρούπολη
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες πλήθος αγωνιστών του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο και στη συνέχεια έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης.
Στο στόχαστρο των διαδηλωτών βρέθηκε το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά και η νέα καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων που έρχεται.
Παράλληλα οι διαδηλωτές κάλεσαν σε οργάνωση, προετοιμασία και μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 12 του Νοέμβρη, που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κάτω από την πίεση του ΠΑΜΕ.
Άρτα
Δυναμικό και μαζικό ήταν το συλλαλητήριο που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Άρτας, ενάντια στην νέα επίθεση που ετοιμάζεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, τη φοροληστεία, τον εργασιακό μεσαίωνα, τις ομαδικές απολύσεις,τις ιδιωτικοποιήσεις.
Την κεντρική ομιλία την έκανε ο Γιάννης Γάλλιος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας καλώντας σε συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία στο κεντρικό πεζόδρομο της Άρτας.
Βέροια
Μαζική εξόρμηση στους δρόμους της πόλης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του ΠΑΜΕ, ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ διέσχισαν τους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα, ενώ μοίρασαν σε μαγαζιά και πολίτες ανακοίνωση που προειδοποιούσε για το επερχόμενο «τσουνάμι» αντιλαϊκών μέτρων και καλούσε σε λαϊκό ξεσηκωμό.
Βόλος
Μαζική και μαχητική ήταν η απογευματινή συγκέντρωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ στο Βόλο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στη διάρκεια όλης της μέρας. Οι συγκεντρωμένοι στην Πλ. Πανεπιστημίου, εργάτες από βιομηχανίες, υπάλληλοι και φοιτητές, έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης επαναλαμβάνοντας το σύνθημα: «Στις 12 Νοέμβρη όλοι στην απεργία - καμιά θυσία για την πλουτοκρατία».
Στη συγκέντρωση έγινε ομιλία από τον Παναγιώτη Τσιτσιρίκη, μέλος της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και του ΔΣ του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Δέσποινα Κουρτέση, πρόεδρος του Σωματείο Καθαριστριών Μαγνησίας.
Γιάννενα
Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας του νομού Ιωαννίνων. Συμμετείχε πλήθος εργαζομένων, αλλά και ανέργων, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των δυνάμεων του ΜΑΣ. Την κεντρική ομιλία έκανε η Δήμητρα Ηλία εκ μέρους του ΔΣ των σχολικών καθαριστριών.
Εύβοια
Με μεγάλη συμμετοχή σωματείων και εργαζομένων από πολλούς χώρους δουλειάς έγινε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Χαλκίδας.
Συμμετείχαν επίσης πλήθος νεολαίων, σπουδαστών, συνταξιούχων, γυναικών με τους μαζικούς φορείς τους. Στην κεντρική ομιλία ο Γιάννης Τζαβάρας, πρόεδρος του συνδικάτου Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας Βοιωτίας, έφερε εμπειρία από την επίθεση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, τους αγώνες που αναπτύχθηκαν, αποκάλυψε την ουσία και το στόχο της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, τις ευθύνες του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού.
Δόθηκε νέο αγωνιστικό ραντεβού στην απεργία στις 12 Νοέμβρη με στόχο να νεκρώσει η παραγωγή και γεμίσουν οι δρόμοι της Χαλκίδας κόντρα στη σφαγή των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Αλιβέρι και Ιστιαία.
Ηγουμενίτσα
Η έντονη βροχόπτωση δεν πτόησε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες, που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Πεζόδρομο. Ομιλητής ήταν ο Γιώργος Μπούργος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας. Η κινητοποίησε ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της πόλης.
Καρδίτσα
Μια μαζική, μαχητική συγκέντρωση και πορεία παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Καρδίτσα. Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Γιάννη Τσιούτρα, μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΣΚ, που μεταξύ των άλλων τόνισε ότι «όλοι μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε τη δική μας συμμαχία, την αλληλεγγύη». Κάλεσε τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε συμμετοχή στις 5 Νοέμβρη στο αγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ στη Καρδίτσα και μετά στις 12 Νοέμβρη στην απεργία. Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.
Κιλκίς
Δυναμικό ήταν το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Κιλκίς, Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ειρήνης. Ομιλητής ήταν ο Τάσος Βασιλακάκης, μέλος του ΝΤ Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας.
Κοζάνη
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έγινε και στην Κοζάνη. Εργαζόμενοι, αγρότες, ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου έγιναν οι ομιλίες Ακολούθησε πορεία.
Λαμία
Λόγω καιρικών συνθηκών η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας. Χαιρετισμό έκανε ο Σταύρος Κολιοφούτης ένας από τους απολυμένους των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών. Συνέχισαν ο Μιχάλης Γιαλαμούδης, Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Φθιώτιδας και ο Βαγγέλης Τσολίσιος, αγρότης από τη Γραμματεία της ΠΑΣΥ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πάνος Πολίτης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας. Παρά τη βροχή, ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Λαμίας.      
Λασίθι
Με ζωντάνια και παλμό εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και νεολαία συμμετείχαν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στον Άγιο Νικόλαο. Απόφαση συμμετοχής είχαν πάρει το Συνδικάτο ξενοδοχοϋπαλλήλων, Τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων «Ο Τάλως», η ΕΛΜΕ Λασιθίου και οι Σύλλογοι συνταξιούχων ΙΚΑ Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Πάγκαλος, πρόεδρος του Συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ Αγίου Νικολάου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι των άλλων φορέων. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης. Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους για την συνέχιση των αγώνων και την οργάνωση της απεργίας στις 12 Νοέμβρη.
Λευκάδα
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ στην πόλη της Λευκάδας το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που δέχεται ο λαός από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλέξανδρος Βεροιώτης, ο οποίος κάλεσε το λαό να μπει μπροστά με σύνθημα για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 12 Νοέμβρη.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λευκάδας, Χρήστο Βεργίνη, ο οποίος αφού αναφέρθηκε εν συντομία στις τεράστιες ελλείψεις στο χώρο του νοσοκομείου απαίτησε να μη γίνουν τα νοσοκομεία επιχειρήσεις που θα λειτουργούν σε αποκλειστικά ανταποδοτική βάση. Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με χαιρετισμό που απηύθυνε η Ευγενία Κολυβά, εκ μέρους του σωματείου συνεταιριστικών υπαλλήλων και ακολούθησε δυναμική πορεία κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου με κατάληξη την κεντρική πλατεία.
Μυτιλήνη
Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, η οποία -λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών- μεταφέρθηκε στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου. Χαιρετισμό από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών απηύθυνε η Ζωή Αντωνιάδου, εκ μέρους του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης η Βικτώρια Λαϊνά και εκ μέρους της Τοπικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, ο Στρατής Κόμβος. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Ασλανίδης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λέσβου. Η συγκέντρωση έκλεισε με κάλεσμα σε αγωνιστική κλιμάκωση του αγώνα με την απεργία στις 12 του Νοέμβρη.
Πρέβεζα
Μαζικό και δυναμικό ήταν το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεοφάνειο. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Κώστας Κύρλας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας και καρδιολόγος στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η οποία έκλεισε στις 19/10 λόγω των τραγικών ελλείψεων, ο Σπύρος Κλινάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας και ο Ανδρέας Καραμάνης, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Πούμπης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, οποίος αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που έρχονται και στην απάντηση που πρέπει να δώσει το εργατικό-λαϊκό κίνημα με πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στην Κεντρική Αγορά και την παραλία της πόλης.
Ρέθυμνο
Σε κλίμα ενθουσιασμού, πλήθος κόσμου συμμετείχε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, γυναίκες και φοιτητές διαδήλωσαν δυναμικά ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Τα μέτρα αυτά που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, τσακίζουν περαιτέρω τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, τις ιδιωτικοποιήσεις.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Δαμιανάκης, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου, ενώ έγινε και χαιρετισμός από το σωματείο συνταξιούχων, τη Γραμματεία του ΜΑΣ Ρεθύμνου, το σύλλογο σπουδαστών του ΤΕΙ, το σύλλογο εργαζομένων της Αντιπεριφέρειας και το σύλλογο γυναικών Ρεθύμνου.
Πύργος
«Όχι» στα αντιλαϊκά μέτρα που πέρασαν με το πολυνομοσχέδιο αλλά και σε αυτά προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπαν οι διαδηλωτές στον Πύργο, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Άγγελος Μπούζης πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας. Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε, μετά από απόφαση ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Γραμματέας της Βασίλης Βασιλειάδης. Η κινητοποίηση έκλεισε με πορεία στους δρόμους της πόλης.
Χανιά
Μαζικό ήταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στα Χανιά. Στις 7 το απόγευμα εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων για να διαδηλώσουν για νέα βάρβαρα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, των φορέων και των σωματείων που είχαν πάρει απόφαση συμμετοχής. Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, εκπρόσωποι από την ΠΑΣΥ, τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
Κεντρικό ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο Φώτης Ρηγανάκος, μέλος της Γραμματείας Χανίων του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων. Μετά την κεντρική ομιλία ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.
Συλλαλητήρια έγιναν επίσης σε Αλεξάνδρεια, Άργος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θήβα, Ικαρία, Καλαμάτα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κόρινθο, Κω,  Λιβαδειά, Μουδανιά, Οινόφυτα, Πάτρα, Πολύγυρο, Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Τρίπολη, Φλώρινα.
Για τις επόμενες μέρες αναβλήθηκαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών ορισμένα από τα προγραμματισμένα για χτες συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.
Την Παρασκευή, 23 Οκτώβρη
Χίος, 6.30 μ.μ., είσοδος Απλωταριάς
Το Σάββατο, 23 Οκτώβρη
Κατερίνη, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία
Νάουσα, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία
Την Τρίτη, 27 Οκτώβρη
Ξάνθη, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία
Κομοτηνή, στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία
Καβάλα, στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία
Λόγω έντονης βροχόπτωσης αναβλήθηκε επίσης το συλλαλητήριο στις Σέρρες και στη Λήμνο.
Την Τετάρτη 21 Οκτώβρη έγιναν συλλαλητήρια σε Καλαμπάκα και Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου