ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


   Καθαρή απάντηση ότι δεν συμβιβάζεται με το μαύρο μέλλον της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της δουλειάς χωρίς δικαιώματα μέχρι τον θάνατο, της δικής του χρεοκοπίας για να κερδίζουν τα μονοπώλια, έστειλε σήμερα ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης, με τη μαζική συμμετοχή του στο συλλαλητήριο δεκάδων σωματείων και φορέων της πόλης.
   Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές των ΑΕΙ και των δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, πήραν θέση πίσω από τα πανό των σωματείων, των Λαϊκών Επιτροπών, των φορέων της κοινωνικής συμμαχίας.
   Μαζί τους εργάτες από χώρους δουλειάς που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, όπως οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Διακονία», οι εργολαβικοί του νοσοκομείου «Παπανικολάου», οι εργαζόμενοι της χημικής βιομηχανίας «Καρίνα».
   Στη συγκέντρωση, στο Αγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Κώστας Ηλιού από τη Γραμματεία Μετάλλου του ΠΑΜΕ και χαιρέτησε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο Θεσσαλονίκης της Coca Cola. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου