ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 36


   Εκδήλωση για τα 79 χρόνια από το ματωμένο Μάη του '36 πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
   Εργαζόμενοι και νέοι συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία προς τον τόπο θυσίας των ηρωικών εργατών του Μάη του '36 στη διασταύρωση Εγνατίας με Βενιζέλου.
Στον τόπο θυσίας των ηρωικών εργατών στεφάνια καταθέσαν το Κ.Κ.Ε  η Κ.Ν.Ε το Π.Α.ΜΕ, εργατικά σωματεία και  η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.
 Στην ομιλία του ο Νικήτας Τσαρίδης, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημείωσε ότι «σήμερα εξακολουθεί να είναι τραγικά επίκαιρο το αίτημα για διασφάλιση του 8ωρου και του 5μερου». Τόνισε ότι «για μας πατριωτικό είναι ότι συμφέρει το λαό. Καμία αναμονή, καμία ανοχή. Όλοι στον αγώνα».





Το σημείο που δολοφονήθηκε το στέλεχος του ΚΚΕ η καπνεργάτρια Αναστασία Καρανικόλα  



Η φωτογραφία του δολοφονημένου Τάσου Τούση


1 σχόλιο:

  1. 9 ΜΑΗ 45 μέρα που η σημαία της απελευθέρωσης κυμάτισε στο Ράιχσταγκ.
    Η νίκη του Ανθρώπου εναντίον του φασισμού, η Αντιφασιστική Νίκη ήταν γεγονός.
    Το πανανθρώπινο επίτευγμα κατορθώθηκε με τις ανείπωτες θυσίες εκατομμυρίων ανθρώπων. Χωρίς προηγούμενο η συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης και του Κόκκινου Στρατού.
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2015/05/blog-post_25.html
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2015/05/blog-post_25.html
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή