ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ



     Πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν οι εμποροϋπάλληλοι της πόλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

    Νωρίτερα στη συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους μίλησε η Σοφία Καλαντίδου, πρόεδρος της Ένωσης   Εμποροϋπαλλήλων, που σημείωσε ότι «η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ των αντιλαϊκών μέτρων που στόχο έχουν τη μείωση του μισθού των εργαζομένων, την πιο γρήγορη συγκέντρωση και συγκεντροποίηση του μεγάλου κεφαλαίου στο Εμπόριο και την εξαφάνιση των μικρών στο όνομα της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας».
Η Σ. Καλαντίδου τόνισε ότι «η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων θεωρεί ότι η πάλη των εργαζομένων με αίτημα την υποχρεωτική Κυριακή αργία για όλα τα καταστήματα για όλο το χρόνο είναι αναπόσπαστα δεμένη με την κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας. Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων με τη δράση της ενισχύει το ταξικό ρεύμα στο συνδικαλιστικό κίνημα, αναδεικνύει την ταξική αλληλεγγύη όπλο του, δυναμώνει το ΠΑΜΕ απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και την εργοδοτική τρομοκρατία».
Χαιρετισμό απηύθυνε η Ράνια Καπετανγιώργη, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.
Στην απεργιακή κινητοποίηση παραβρέθηκε ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
   




Συγκέντρωση των εμποροϋπαλλήλων

  Αθήνα

 Ιωάννινα:


Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Βόλος

Χανιά
http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/64846/hania-exormisi-se-polykatastimata-gia-tin-kyriakatiki-argia-foto#/0

 Κέρκυρα
 http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/64836/kerkyra-kinitopoiisi-enantia-stin-katargisi-tis-kyriakatikis-argias

 Καλαμάτα
 http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/64834/kalamata-kinitopoiisi-gia-tin-kyriakatiki-argia-foto#/0

 Λευκάδα
 http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/64833/leykada-exormisi-gia-tin-yperaspisi-tis-kyriakatikis-argias-video-foto#/0

 Αγρίνιο
 http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/64829/agrinio-apergiaki-sygkentrosi-gia-tin-kyriakatiki-argia-foto#/0

 Πάτρα
 http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/64827/patra-exormisi-gia-tin-kyriakatiki-argia
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου