ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΕΜΠΟΡΙΟ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η κυβέρνηση συνεχίζοντας από εκεί που είχε σταματήσει η προηγούμενη, διατηρεί τους χαμηλούς μισθούς, τις ελαστικές μορφές εργασίας, τις ατομικές συμβάσεις, ετοιμάζει νόμο για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Οι εργοδότες συνεχίζουν την τρομοκρατία, τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την απληρωσιά για μήνες, την επιδίωξη τους για όσο το δυνατόν περισσότερες Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα.

Για αυτούς τους λόγους η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων καλεί τα σωματεία εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων του κλάδου σε σύσκεψη

την  Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 στις 7μμ
στο 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Θέμα της σύσκεψης θα είναι η οργάνωση και ο συντονισμός του αγώνα μας
o       για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας
o       για την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας που θα καλύπτει όλο τον κλάδο και θα καλύπτει της απώλειες των τελευταίων χρόνων.





Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου