ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 16/3/2015 κλιμάκιο συνδικαλιστών από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας παρευρέθηκε στο κατάστημα HONDOS στην Ομόνοια με ανακοίνωση του σωματείου,  για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι στο πολυκατάστημα για τις εξελίξεις που αφορούν στους απλήρωτους συναδέλφους τους που δουλεύουν στα καταστήματα HONDOS ιδιοκτησίας Γ. ΧΟΝΤΟΥ & ΚΩΣΤΟΥΛΑ.

Η εργοδοσία θορυβημένη από την επαφή των συνδικαλιστών με τους εργαζόμενους, κάλεσε περιπολικό της αστυνομίας με στόχο βεβαίως την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης.
Οι συνδικαλιστές μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, ¨απειλήθηκαν¨  με μηνύσεις από την πλευρά της εργοδοσίας και σε ερώτηση τους ποιο είναι  το παράπτωμα για το οποίο θα μηνυθούν, η απάντηση των εκπροσώπων της εργοδοσίας ήταν ασαφής και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο.
Μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον φόβο της εργοδοσίας για την οργάνωση των εργαζομένων και τη συλλογική δράση.
Η απάντηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας είναι ότι δεν μας τρομοκρατεί καμμία παρέμβαση από οποιαδήποτε εργοδοσία και αυτό που ¨φοβάται¨  η κάθε εργοδοσία αντικειμενικά δεν θα το αποφύγει,  η οργανωμένη και συλλογική δράση των εργαζομένων θα ανατρέψει την εργοδοτική τρομοκρατία.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου