ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΙΠΟΥΛΟΣ - DIA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις Καρφούρ- Μαρινόπουλος- DIA καταγγέλλει την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της προέδρου του κλαδικού Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, Σοφίας Καλαντίδου. Το «έγκλημα» που διέπραξε η πρόεδρος του Σωματείου μας ήταν να υπερασπιστεί τα αυτονόητα δικαιώματά μας στην εργασία, στον συνδικαλισμό και κατ’επέκταση στη ζωή μας. Η απόφαση, βεβαίως, του «ανεξάρτητου», «τυφλού» και «καθόλου πολιτικά και ταξικά καθοδηγούμενου συστήματος δικαιοσύνης» της χώρας μας δυστυχώς δεν μας ξάφνιασε στο παραμικρό, αφού αποτελεί την προέκταση ή και το επιστέγασμα όλων των κατασταλτικών μέτρων και μηχανισμών που έχουν ψηφιστεί και υλοποιηθεί από την κυβέρνηση υπέρ των αφεντικών τους που όλως παραδόξως είναι οι εργοδότες μας και όχι εμείς, ο εργαζόμενος λαός αυτού του τόπου!

Απάντησή μας η οργάνωση, η αλληλεγγύη, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην Κυβέρνηση, στα τσιράκια τους και σ’όσους μας θέλουν διαιρεμένους, μόνους και φοβισμένους εμείς απαντάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Δίνουμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την

1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

Εκεί θα είμαστε όλοι για να ενωθούμε και να πορευτούμε σε ένα αύριο που ΕΜΕΙΣ θα πρωταγωνιστούμε.

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου