ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΚΚΕ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης
Την καταβολή έκτακτου επιδόματος σε όλους τους άνεργους στις γιορτές του Πάσχα ζητάει από την κυβέρνηση το ΚΚΕ, με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Εργασίας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης. Στην Ερώτηση σημειώνεται:
«Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΟΑΕΔ από το σύνολο των ανέργων επιδοτείται περίπου το 10%. Το ΚΚΕ θεωρεί ότι χρειάζεται να αναμορφωθεί όλο το σύστημα προστασίας των ανέργων με σκοπό την ουσιαστική ανακούφισή τους, έχει δε καταθέσει επανειλημμένα προτάσεις Νόμου για επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους τους ανέργους, για πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους για όσο διαρκεί η ανεργία, για αναγνώριση των χρόνων της ανεργίας ως συντάξιμων κ.λπ.
Μπροστά στις γιορτές του Πάσχα και στις δύσκολες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνεργοι, πρέπει να στηριχτούν άμεσα με έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Γνωρίζουμε πως τα έκτακτα βοηθήματα δε θα λύσουν το πρόβλημα των ανέργων. Ομως, στην κατάσταση που βρίσκονται οι μακροχρόνια άνεργοι, τα βοηθήματα αυτά δίνουν μια μικρή ανάσα στην προσπάθεια επιβίωσής τους, ανακουφίζουν έστω και προσωρινά».
Με βάση τα παραπάνω, ο Θανάσης Παφίλης ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε:
  • Να υπάρξει προστασία των ανέργων, ιδιαίτερα μπροστά στις γιορτές.
  • Να υπάρξει άμεση στήριξη των οικογενειών των ανέργων, με την καταβολή έκτακτης ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου