ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ" 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ





Το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.» καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Επιχείρηση σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ .

 Όλη η προκήρυξη.    


ΤΕΡΜΑ  ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στα καταστήματα είναι γνωστή και επώδυνη για όλους μας.  Η διεύθυνση της επιχείρησης χρόνια τώρα  δεν εφαρμόζει  τους νόμους που προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων,  αξιοποιεί κάθε νομοθετική ρύθμιση και νόμο για να εντείνει την επίθεση απέναντι μας, με ένα και μοναδικό στόχο η επιχείρηση να κερδίζει και εμείς ολοένα να χάνουμε, να μην μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των οικογενειών μας. Τα προβλήματα οδήγησαν στην δημιουργία του σωματείου μας.
 Η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή συναδέλφων στις διεκδικήσεις του σωματείου, στις απεργίες, στις καταγγελίες, στην επίσχεση και οι συνεχείς παρεμβάσεις της διοίκησης του σωματείου σε αρμόδιους φορείς  αλλά κυρίως η αταλάντευτη στάση μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας δυσκολεύει την εργοδοσία στο να μας πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες.
Η εργοδοσία κλιμακώνει τη βαρβαρότητά της με κάθε μέσο. Στο νομό Πέλλας , όπου η  συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ΕΚΛΕΙΣΕ όλα τα μαγαζιά. Είναι ανταπεργία(LOCK OUT) που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το νόμο και είναι το πιο βάρβαρο εργοδοτικό μέτρο. Δεν λυγάμε στην τρομοκρατία τους .Έχουμε πείρα:
Είναι σίγουρο ότι θα μας χρωστούσε περισσότερα μηνιάτικα αν δεν αντιδρούσαμε.
Είναι αποδεδειγμένο ότι όσοι τον πίστεψαν χάσανε (ΓΑΛΙΚΑΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ)
Είναι γεγονός ότι προσπαθεί να μας διασπάσει με τις διατακτικές και ταυτόχρονα να μειώσει τον μισθό μας, να επιβάλει ατομική σύμβαση.
Είναι γεγονός ότι μας κοροϊδεύει με τους δήθεν αγοραστές και κερδίζει χρόνο και χρήματα αυτός και εμείς φτώχεια ανασφάλεια και εξαθλίωση.
Σε όποια σχέδια και αν μεθοδευμένα προχωρεί, ένας είναι ο δρόμος για μας :
με τη δράση μας μέσα από το σωματείο να απαιτήσουμε τα δεδουλευμένα μας, να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας.
Καμία ανοχή καμία υπομονή. Όλοι στον αγώνα για την ζωή μας.
Από κάθε μαγαζί σε κάθε νομό, όλοι οι συνάδελφοι με τις οικογένειές μας  να πάρουμε μέρος στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που αποφασίσαμε με αιτήματα:
·       Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας
·       Προστασία των θέσεων εργασίας μας σε περίπτωση μεταβίβασης.
Συνάδελφοι
ο φόβος δεν καλυτέρευσε την ζωή μας, μη λυγίσουμε στην τρομοκρατία τους
σε αυτή την κρίσιμη καμπή μην υποχωρήσουμε στις αυταπάτες που καλλιεργούν.
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ με τις οικογένειες μας
Παρασκευή 21/2/14 ώρα 11π.μ. στο κατάστημα Κομνηνών Καλαμαριά
Είμαστε πολλοί   Έχουμε το δίκιο  Έχουμε τη δύναμη

Συναδελφικά το Δ.Σ.
                                                                           
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου