ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ" 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ


Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης».
 «Η συνεχής πίεση που ασκήθηκε στην επιχείρηση από το Σωματείο με όλες τις μορφές, απεργιακές κινητοποιήσεις, ασφαλιστικά μέτρα, καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, είχε ως αποτέλεσμα να μη μεγαλώσει κι άλλο το χρονικό διάστημα της καθυστέρησης των δεδουλευμένων»

Το σωματείο προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και για αυτό  «πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στο σωματείο μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε την τύχη μας στα χέρια άλλων, αλλά να πάρουμε την ευθύνη, να συσπειρωθούμε στο σωματείο και μαζί να παλέψουμε για τα δεδουλευμένα μας και τις θέσεις εργασίας μας».
«Στις απειλές τους, στους εκβιασμούς τους, στην τρομοκρατία τους, απαντάμε με αποφασιστικότητα, με ουσιαστική συμμετοχή, με ενότητα και οργανωμένη πάλη για τη διεκδίκηση του αυτονόητου, την πληρωμή των μισθών μας χωρίς καθυστερήσεις και των θέσεων εργασίας μας».
·        24ωρη απεργία την Τετάρτη 5 Φλεβάρη και συγκέντρωση
στις 10πμ στο κατάστημα της Καρόλου Ντήλ
·        Γενική Συνέλευση την Κυριακή 9 Φλεβάρη στις 5μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου