ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ S\M "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ"


Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στη Θεσσαλονίκη που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. 

Στο πλευρό τους βρέθηκαν και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Φωκάς» που επίσης είναι απλήρωτοι.

Μετά τη συγκέντρωση στο κατάστημα του «Αρβανιτίδη» στην Καρόλου Ντιλ, πορεύτηκαν από κοινού προς το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλουν την εργοδοσία του «Φωκάς» που δεν κατέβαλλε το δώρο των Χριστουγέννων σε όλους τους εργαζόμενους παρά μόνο σε εκείνους που είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για τα δεδουλευμένα τους.

Το Πανελλαδικό Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.» σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από μόνιμη και σταθερή δουλειά, από ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, μισθούς και δικαιώματα που να μας επιτρέπουν να ζούμε με αξιοπρέπεια. Για να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που βιώνουν, χρειάζεται συλλογικά να αντισταθούν. Μόνο τότε δε θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα, ο καθένας από μόνος του είναι αδύναμος, είναι το εύκολο θύμα. Η αλληλεγγύη είναι ένα μεγάλο μας όπλο που πρέπει να το ξαναπιάσουμε στα χέρια μας. Να δείξουμε πως εμείς είμαστε οι πολλοί, μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι, εμείς έχουμε το δίκιο, έχουμε και τη δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου