ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Συλλαλητήριο ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας









Συλλαλητήριο ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23/7 και στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία σωματείων εργαζομένων από το χώρο του εμπορίου και μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων.
Στον πεζόδρομο, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, εργαζόμενοι από το εμπόριο και άλλους κλάδους, μαζί με τους μικρούς
και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, διαδήλωσαν την απόφασή τους να κλιμακώσουν τον αγώνα για να μην περάσουν τα σχέδια κυβέρνησης - μονοπωλίων.
Στη συγκέντρωση μίλησαν η Σοφία Καλαντίδου, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και ο Σταύρος Μουμουλίδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου. Σημείωσαν πως μόνο η συμμαχία των εργαζόμενων με τους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους, αλλά και με τους εργαζόμενους καταναλωτές, είναι ικανή να αντιπαλέψει το αντιλαϊκό μπλοκ κυβέρνησης, μονοπωλίων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αντιπαλέψει με συνέπεια κάθε προσπάθεια κατάργησης της αργίας της Κυριακής. Και κάλεσαν κάθε εμποροϋπάλληλο, αυτοαπασχολούμενο, κάθε έναν και καθεμιά, να δυναμώσει την κοινή δράση, τον αγώνα απέναντι στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο.
Ακολούθησε μαχητική πορεία στο κέντρο της αγοράς. Η πορεία πέρασε έξω από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ανοιχτή συνέλευση. Οι διαδηλωτές έστειλαν ξεκάθαρο το μήνυμα πως μόνο μία πρέπει να είναι η απάντηση, νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα.
Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ», εργαζομένων «LIDL HELLAS», Πανελλαδικό Σωματείο εργαζομένων στο «ΜΑΚΡΟ», Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Θεσσαλονίκης, Παράρτημα Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΡΦΟΥΡ», Παράρτημα Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην «PRAKTIKER HELLAS», ο Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου